Het eerste - vv Hooglanderveen

Hooglanderveen - Sporting '70 1-1 (0-0)

"Hooglanderveen morst punten" koppen de kranten. Van de koploper wordt iedere week goed voetbal en 3 punten verwacht. Dat bleek niet mogelijk op deze zondag op een keihard moeilijk te bespelen veld. Hooglanderveen had de afgelopen 7 wedstrijden tegen Sporting '70 allemaal gewonnen en dat zat de trainer op voorhand niet lekker. Sporting was gekomen om een punt te halen en dat lukte.

In een wedstrijd met weinig kansen vielen de doelpunten in de 2e helft. De 1-0 door Brain Schimmel die de bal, na een mooie combinatie met Danny de Graaf, in de verre hoek schoot. Ver in de 2e helft werd het 1-1 na tot 2 keer toe matig uitverdedigen. Hiervoor had man-of-the-match Mike nog een paar goede reddingen verricht. Het bleef 1-1 ondanks nog een man meer situatie voor Sporting in de laatste 8 minuten na een onnodige (2e) gele kaart voor Laslo Duister.

Een volledig filmverslag is te vinden op ;

Pupil vd Week Joeri Vastenhouw schreef:

De hele week had ik er al zin in, maar vandaag zondag 13 maart was het dan eindelijk zo ver….Ik mocht met ”de mannen“ van het eerste elftal mee het veld op ! Ik was de pupil van de week!

Zondagmiddag  om 12:30 moest in me melden in de kantine ik was best wel een beetje zenuwachtig maar had er super veel zin in ! Als eerste mocht ik mee naar de teambespreking heb me zelf even voorgesteld en daarna onder het genot van een lekker broodje geluisterd naar wat de trainer / coach van de mannen verwachten deze middag. Hierna gingen we naar de kleedkamer om ons om te kleden. Daarna mocht ik samen met de mannen warm lopen..   lekker overschieten gezellig op de foto en  een paar keer lekker op het doel knallen ik vond het super stoer! Daarna terug naar de kleedkamer shirts aan en vervolgens officieel het veld op. De opstelling klonk door de speaker over en veld en ook mij naam werd genoemd.. tof zeg. Nadat iedereen elkaar een prettige en sportieve wedstijd had gewenst was het mijn beurt. Vanaf de middellijn dribbelend langs de tegen partij Sporting ’70 en score . Yes gelukt ! Na mijn doelpunt begon de wedstrijd en ik mocht samen met de wissel spelers in de dugout zitten. Daar volgde ik de wedstrijd. Het bleef de eerste helft helaas  0-0 . in de rust genoten we van een kopje thee en kregen de spelers aanwijzingen. De tweede helft kwam Hooglanderveen op voor sprong. Yes we sprongen de dugout uit !! 1-0 voor !! Helaas maakt Sporting ’70 1-1…Dit was de eindstand. Jammer gelijk spel…. In de kleedkamer kreeg ik nog een leuke aandenken.   Ik heb een super leuke middag gehad  waar ik nog vaak aan terug zal denken! Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt super bedankt !!